Op weg naar een gezonde leefstijl (deel 2)

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
€ 76,00

Terugblik
Welkom bij het 2e deel van de online cursus “Op weg naar een gezonde leefstijl”. We kijken nog even terug naar de 1e module en ik daag je uit om de volgende huisopdracht te maken.

Opdracht : Schrijf een mooi verslagje over wat de 21 dagen in deel 1 jouw gebracht hebben. Welke emoties ben je tegen gekomen? Hoe ging je daar mee om? Kon je jezelf inhouden om te gaan nemen wat je altijd nam? Voel eens aan je kleding, hoe zit deze nu? En met een blik op de weegschaal wees vooral trots op jezelf.

Ook ik heb 21 dagen mee gedaan met de cursus en alle tips gevolgd. Zelf kwam ik hierbij het volgende tegen. Ik verwissel honger ook nog wel eens met dorst. Wat op die momenten dan het beste helpt is heet water of thee drinken. Hiermee warm je ook het beste op. Ik ben tot de conclusie gekomen dat als ik in goed gezelschap ben of innerlijk gevoed wordt ik geen honger heb. Meestal heb ik dat wel wanneer ik mij verveel of me even niet zo lekker voel. De koude die ik dan ervaar is niet prettig. Of het nu zomer of winter is het maakt niets uit.  

Misschien heb jij nu ook de behoefte om je verhaal te doen en te delen. Het is fijn om erkenning te hebben en zo het gevoel te hebben dat je samen verder kunt. Schrijf, deel en voel je sterk. Je mag je verslag altijd mailen naar info@marcurius.nl

Ik lees graag met je mee.

Voor nu wens ik je veel succes met het 2e deel van de cursus “Op weg naar een gezonde leefstijl”. Heb je tijdens de cursus vragen of kom je ergens niet uit, schroom dan niet om deze aan mij te stellen. Dit kan via de chatknop in de cursus of via een mail of appbericht. Ik help je graag.

Met enthousiaste groet,

Marijke klein Gunnewiek- van de Laar

Natuurgeneeskundige /inspirator Online Marcurius academie

Van delen wordt je rijker

Scroll naar boven
Chat openen
Je mag je vraag stellen
Hallo,
Wat kan ik voor je doen?