Inspirator Marijke

Wie is de inspirator achter de Marcurius Online Academie?

Mijn naam is Marijke klein Gunnewiek – van de Laar, geboren in 1961. Van huis uit ben ik verpleegkundige. Sinds jaren natuurgeneeskundige, energetische therapeut en ontwikkelaar van de Marcurius Online Academie.

Sinds 1998 ben ik bewust bezig met spiritualiteit. Na een val in Euro Disney ben ik wakker geworden. (Wakker geworden is bewust gemaakt). Doordat ik door lichamelijke klachten letterlijk niet meer in staat was om iets te doen kreeg ik steeds meer inzicht in mijzelf. Ik had al snel door dat ik mocht gaan kijken naar wat ik nog wel kon i.p.v. wat ik allemaal niet kon. Vanaf daar ben ik weer gaan bouwen aan een nieuwe toekomst.

Onderstaande heb ik gedaan om te zijn wie ik nu ben
In 1999 ben ik gestart met het volgen van cursussen voetreflexmassage en zelfontwikkeling.
In 2007 heb ik de stap gezet naar een eigen praktijk. Op 1 januari 2008 is officieel Natuurgeneeskundige Praktijk Marcurius geopend. Met veel plezier en toewijding ging ik aan het werk en doe dat nog steeds. In mijn praktijk heb ik al vele mensen mogen helpen met diverse hulpvragen.
Het hoogtepunt was mijn Hbo-diploma natuurgeneeskunde en medische /psychosociaal basiskennis te mogen ontvangen in januari 2016.

In de hete zomer van 2018 begon er wat te knagen in mij. Ik wilde meer of iets anders. Nog iets anders naast de behandelingen in de praktijk. Daar zijn toen als een speer uit het niets de Twinkels geboren. Hier werd ik blij van. (Twinkels zijn geschreven teksten door rechtstreeks contact te maken met de ziel van mens of dier) Op afstand kan ik nu ook mensen door het hele land helpen met diverse hulpvragen.
Met het schrijven van de Kinder-Twinkels kwam ik er achter hoe het gesteld was met het bewustzijnsniveau van de ouders. Dit roept veel vragen bij hen op. Veel van hen hangen nog vast aan de patronen van hun eigen ouders. Hoe mooi is het dat deze kinderen op hun beurt weer de ouders wakker maken.

Maar nog was het niet genoeg want in het voorjaar van 2019 kwam er nog een plan. Het gevoel van kennis doorgeven was aangebroken, maar hoe doe ik dat? Ik wil dit op een eenvoudige en snelle manier doen vanuit de nieuwe tijd. Door te werken vanuit mijn intuïtie kwam ik er achter dat het schrijven mij gemakkelijk af ging en kennis eenvoudig zichtbaar werd. Dit gaf veel voldoening. Door te assisteren bij een aantal cursussen kwam steeds meer de drang ook zelf hier iets mee te gaan doen, maar dan anders.

Naast de behandelingen in de Praktijk en de Twinkels op afstand ben ik de Online academie gaan ontwikkelen. Mijn doel van deze academie is om mensen op een snelle, eenvoudige manier zelfontwikkeling aan te bieden. Geen lange sessies meer bij een psycholoog maar zelf het heft in handen nemen want daar zit jouw eigen wijsheid en kennis.

Er zijn verschillende cursussen in de academie beschikbaar. Kies voor een module met meer verdieping of juist voor een basisdeel.

Tot slot wil ik je nog een tip mee geven die je bij iedere cursus kunt gebruiken.

Zorg voordat je aan een hoofdstuk begint voor een rustige plaats. Zo kun je de inhoud met aandacht lezen, heb je ruimte voor de oefeningen en kun je de informatie laten landen. Schrijf je bevindingen en inzichten op. Leuk voor nu maar nog leuker voor later. Kijk regelmatig terug op je eigen ontwikkeling.

In deze nieuwe tijd is helen en zelf verantwoording nemen van groot belang. Alle kennis en wijsheid zit in jou zelf!

Ga je mee om dit te ontdekken?

Liefs Marijke

De Online Academie van Praktijk Marcurius gaat er van uit dat je je hart blijft volgen. Zij is niet aansprakelijk voor onjuist gebruik van deze cursussen.
Scroll naar boven
Chat openen
Je mag je vraag stellen
Hallo,
Wat kan ik voor je doen?