Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de online cursussen op de website: onlineacademie.marcurius.nl van Marijke klein Gunnewiek – Van de laar, ook bekend onder de handelsnaam Praktijk Marcurius, gevestigd te Tilburg en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 17217972

Voor de consulten bij Praktijk Marcurius geldt een aanvullende individuele behandelovereenkomst.

Online cursussen 

De aankoop van een online cursus is definitief. Een online cursus is een levering van digitale inhoud. Na betaling krijg je direct toegang tot het eerste deel van de cursus. Je doet afstand van bedenktijd en het recht op ontbinding. Het is niet mogelijk om geld terug te krijgen van online cursussen.

De online cursus is persoonsgebonden. Bij aanschaf ontvang je toestemming om de video’s, audiobestanden, teksten en overige inhoud van de online cursus te downloaden voor persoonlijk gebruik. Het is niet toegestaan informatie, video’s, audiobestanden, teksten en andere intellectuele eigendommen uit de online cursus te vermenigvuldigen, publiceren, verspreiden of op een andere manier voor derden toegankelijk te maken zonder voorafgaande toestemming van Marijke klein Gunnewiek – Van de Laar. Ook is het niet toegestaan je inloggegevens te delen met anderen.

Marijke klein Gunnewiek – Van de laar doet haar best om ervoor te zorgen dat het cursusmateriaal altijd beschikbaar is. Ze kan echter nooit verantwoordelijk worden gehouden voor technische problemen buiten haar invloed.

Het cursusmateriaal is tot 2 maanden na de aankoopdatum online beschikbaar. Daarna wordt de cursus gesloten.

Marijke klein Gunnewiek – Van de laar behoudt zich het recht om personen zonder opgaaf van redenen uit te sluiten van deelname van online cursussen en andere diensten. Als het cursusgeld al betaald is door de deelnemer, zal het betaalde bedrag worden teruggestort door Marijke klein Gunnewiek-van de laar.

Disclaimer 

De informatie die Marijke klein Gunnewiek – Van de laar verstrekt is geen vervanging van reguliere psychologische of medische begeleiding. Dit geldt voor alle informatie die zij verstrekt, inclusief maar niet beperkt tot: de websites www.marcurius.nl en onlineacademie.marcurius.nl , Online Cursussen, workshops, Webinars, interviews, meditaties, artikelen op andere websites, sessies, gesprekken, e-mails en door Marijke klein Gunnewiek -Van de laar geplaatste informatie en reacties in een Facebookgroep of elders online.

Je bent ten alle tijde volledig zelfverantwoordelijk voor de keuzes die je maakt naar aanleiding van de informatie die Marijke klein Gunnewiek -Van de laar verstrekt. Dit geldt voor alle informatie die Marijke klein Gunnewiek – van de laar verstrekt, inclusief maar niet beperkt tot: de websites marcurius.nl en online cursussen, workshops, Webinars, interviews, meditaties, artikelen op andere websites, sessies, gesprekken, e-mails en door haar geplaatste informatie en reacties in een Facebookgroep of elders online.

Marijke klein Gunnewiek – Van de laar doet haar best om ervoor te zorgen dat alle informatie juist en volledig is. Zij is niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade als gevolg van de informatie die gegeven is, het ontbreken daarvan of het (onjuist) toepassen van de informatie.

De teksten en reacties op de website kunnen je een idee geven van mogelijke resultaten en dat wat anderen hebben ervaren. Aangezien ieders proces uniek is kunnen specifieke resultaten nooit gegarandeerd worden.

De testimonials en reacties op deze website zijn van mensen die met Marijke klein Gunnewiek – Van de laar gewerkt hebben in sessies en/of cursussen en toestemming hebben gegeven voor het delen van hun woorden.

Scroll naar boven
Chat openen
Je mag je vraag stellen
Hallo,
Wat kan ik voor je doen?